Opskrift: CNB Chia Protein Brownie
Jeg har ofte fået chia grød og brugt chia i morgen smoothies, kager, bagværk, brød mv.. men modtog en pose Chia Protein fra Coalas Naturprodukter som var fantastisk til det hele, men som jeg selvfølgelig måtte udvikle lidt nye ideer ud fra.
Her opstod den mest fantastiske chia protein brownie med carob og raw kakao.
Chia Protein Brownie
Antal
12-16 stykker
Forberedelsestid
Ca. 20 minutter
Tilberedelsestid
Ca. 60 minutter + 15 minutter
Samlet tid
1 time og 20 minutter + køletid
Ingredienser
Brownie:
4 æg
1 dl grutenfri havregryn blendet fint til mel
1 dl plante eller ko mælk
0,5 dl kogt vand med 3 spsk instant kaffe
2-3 spsk raw kokos olie
1 dl kokossukker
0,5-1 dl chia protein pulver
0,5 dl carob pulver
0,5 dl raw kakao pulver
1 tsk vanilje
2 tsk bagepulver
0,5-1 plade 92% chokolade
Chokoladelag:
1 plade 71-92% vivani chokolade
Sådan gør du
- Kør havregryn til mel
- Bland alle de gøre ingredienser sammen først og derefter det hele til en ensartet masse.
- Tildæk en bageform efter eget valg med bagepapir og hæld kagemassen i
- Bages nederst i ovnen i 55-60 minutter ved 180 grader alm ovn.
- Tag kagen ud af ovnen læg din chokoladeplade over den varme kage så den smelter.
- ’tag’ mig meget gerne i et opslag hvis du bager kagen, så jeg kan se du har brugt min opskrift