Opskrift: CNB choko-smovs
Choko-smovs, blev navnet på denne opskrift, da den har SÅ mange anvendelses muligheder.. jeg har brugt den som topping på mazarinkage, topping som pynt på tal-kager, topping sprøjtet ud, små stykker til at hapse, choko-barer, små choko bites, både for sig selv, vendt i smeltet chokolade, kokosmel, nøddestykker, chokoladespåner eller hvad du kan li’.
Eftersom jeg har udgivet bogen “Blend & Bake”, var det jo oplagt at udvikle opskriften med samme koncept, nemlig Blend (alle ingredienser) og Bake (den ensartet dej fra blenderen). Så er det så med samme princip, blot, Blend & Eat, som der også er en del opskrifter på i bogen.
Denne opskrift på choko-smovs kan sagtens benyttes til alle kager fra bogen “Blend & Bake”.
CNB Choko-Smovs, Blend & Eat
Samlet tid
Samlet tid er ca. 45 minutter
Ingredienser
Øko:
100 g cashewnødder
0,75 dl glutenfri havredrik (gerne sukkerfri)
1 spsk raw kakao
60 g mørk vivani chokolade
2 spsk kokossirup
1 spsk cashew creme
(gerne dobbelt portion til kager)
Sådan gør du
Blend alle ingredienser til massen har en helt glat og ensartet konsistens.
Alt efter hvad den skal bruges til, så kan du stille massen på køl i en skål, til kagen er afkølet, hvis den ska på en kage.
massen vil blive forholdsvis hård på køl, når den har sat sig.