“Jeg har altid elsket at bage, og især at kunne tilbyde lækre, flotte og sundere kager. Jeg opdagede hurtigt at de fleste efterspurgte opskriften og at den gerne måtte være simpel og overskuelig. Og de opskrifter der var hurtigst at tilberede/forberede, var de opskrifter der var mest populære. Det fik mig til at udvikle princippet “Blend & Bake”.
Charlotte, der står bag CNB Sundhed, har udviklet bogen og konceptet “Blend & Bake”. Opskrifterne i bogen er udviklet med det simple princip om at komme alle ingredienser i en blender, Blend til massen til den er glat og har en smoothie-konsistens, kom i kageform og ind i ovnen – bag og smag.
Derudover er der siden bogen, kommet mange nye opskrifter med samme koncept og der er også kommet en online opskrifts samling til, på lækre opskrifter der passer ekstra godt i vinterperioden.
Alle opskrifter udviklet med henblik på at være så sunde som muligt, glutenfri, mælke- og laktosefri, uden raffineret sukker og økologiske.
”Jeg går en del op i ‘blodsukkerudsving’, og søger derfor et så mildt som muligt, blodsukkerudsving – derfor benytter jeg for det meste kokossukker til at søde med, xylitol og Erythritol kan også benyttes, men personligt, er jeg ikke lige så vildt med den lille bismag de kan give, og holder mig derfor meget til kokossukker”