Opskrift: CNB Mazarinkage
Opskrift på den lækreste mazarinkage med hjemmelavet chokoladesovs, frugt og bær. Se opskrift og fremgangsmåde herunder.
Mazarinkage
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Samlet tid
50 minutter + køletid
Antal
10-12 stykker
Ingredienser
2 æg
100 g cashewnødder
0,5 dl plante eller ko mælk
0,5 dl neutral olie
0,5 dl kokossukker
50 g hj.lavet eller købe marcipan
1 tsk vanilje
1 tsk bagepulver
1 tsk mandel essens
Sådan gør du
- Alt blendes godt til en ensartet masse og hældes i en form, med bagepapir eller smurt med olie.
- Bages i alm oven, på nederste rist i ca 60-65 minutter, ved 180 grader.
- Tages ud og dækkes evt. med mørk 75% øko chokolade Panama (ikke nødvendigt, kagen er så god i sig selv, du kan også bage den med grove choko stykker i)
Den er så lækker, super nem og meget sundere end normale mazarin-kager.
Chokoladesovsen er lavet med øko mørk chokolade og øko kokosolie (gerne dragon, den ér altså bare langt bedre end de andre). Smelt sammen og bum, så har du den lækreste chokoladesovs til din kage.