Opskrift: CNB Banana Cream Pie
Opskrift på Banana Cream Pie. Se ingredienser og fremgangsmåde herunder. God fornøjelse!
Banana Cream Pie
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Samlet tid
50 minutter + køletid
Antal
10-12 stykker
Ingredienser
Kiksebund:
50 g havregryn
150 g cashewnødder
50 g kokosolie
50 g smeltet kakaosmør
1,5 dl kogt vand
1/2 tsk bagepulver
50 g kokossukker
Karamelmasse:
50 g kakaosmør
50 g kokossukker
200 g kondenseret mælk
1-2 bananer
1 1/4 past. æggehvide
20 g rørsukker
Sådan gør du
Kiksebund:
- 50 g havregryn og 150 g cashewnødder blendes til mel
- Tilsæt 50 g kokosolie, 50 g smeltet kakaosmør, 1,5 dl kogt vand, 1/2 tsk bagepulver, og 50 g kokossukker
- Smøres ud i et tyndt lag på bagepapir i 4 tynde kikse lag eller sættes på køl og rulles tyndt ud når den har sat sig.. bages i 40-45 minuttet varmluft ved 170 grader (hold øje).
- Tag ud og køl helt af til den er sprød
- Brug kanter og det sprødeste af det og mål 175 g af og blend til smulder/mel
Tilsæt 25 g kokosolie og 50 g kakaosmør (eller omvendt) og 1 spsk kokossukker og blend videre. Pres ud i en lille rund form og stil på køl
Karamelmasse:
- Smelt kakaosmør og kokossukker sammen på en pande og tilsæt så kondenseret mælk og rør massen sammen til den tykner og hæld over den kolde kiksebund
- Stil på køl igen i minimum en time
- Skær 1-2 bananer ud og læg oven på karamellaget
- Tag ud og køl helt af til den er sprød
- Kan nemt gøres vegan ved at piske soya fløde – men her er brugt: Pisk 1 1/4 past. Æggehvide med 20 g. Rørsukker så det bliver en stiv masse og sprøjt ud på bananerne.
- Pynt med chokolade og bananer og værsgo